‘Huis van Welkom’ is de samenwerking tussen HospitalityFriend en Janwillemnugteren.nl. Op en top gastvrijheid architectuur. Het is tenslotte in de zorg belangrijk wanneer mensen zich in een organisatie gastvrij voelen en zich op hun gemak weten.

 

Iedere dag opnieuw is het een uitdaging om dat geborgen gevoel van gastvrijheid in uw organisatie te creëren. Gastvrijheid lijkt zo vanzelfsprekend, maar is complex. Wie zijn mijn gasten of klanten vandaag? En wie zijn het morgen? Wat kan of moet ik als leidinggevende daarvoor doen? En wat moeten mijn medewerkers doen?

hospitalityfriend huisvanwelkom

AWARD

Wij hebben geen toverformule, wel hebben wij een in de praktijk bewezen aanpak met nieuwe inzichten die garant staat voor een groot gevoel van gastvrijheid. Onze inzichten bracht het Ziekenhuis Bernhoven zo’n hoge gastvrijheidswaardering dat het daarmee in 2014, 2016 én 2017 de award ‘Meest gastvrije ziekenhuis van Nederland’ won.

INTEGRALE AANPAK

Onze inzichten hebben geleid tot een integrale aanpak die wij het Huis van Welkom noemen. Huis van Welkom staat garant voor een hoge(re) waardering bij uw patiënten en bezoekers. De tevredenheid onder uw medewerkers en uw eigen geluksgevoel gaat daarbij als vanzelf ook omhoog.

integrale aanpak huisvanwelkom

CONTACT

Wilt u meer weten van ons Huis van Welkom? Een gastvrije ontvangst spreekt voor zich. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen.